Magamról

Saját fotó
Üdvözöllek oldalamon! Boldog Andi vagyok, divatékszerek, dísz- és ajándéktárgyak tervezésével és készítésével foglalkozom...Emellett érdekel nagyon sok dolog, pontosan azok, melyekről blogjaimban olvashatsz. Minden blogom másról szól, de egyben ugyanarról ... Rólam és minden más egyébről, ami körülvesz. Remélem rendszeres olvasóm leszel, várlak vissza oldalamra máskor is!

2010. szeptember 30., csütörtök

Kézművesek Találkozóhelye

Felkerült a bemutatkozásom a Kézművesek Találkozóhelyére. Látogassátok meg az oldalt!

http://kezmuvesektalalkozohelye.blogspot.com/2010/09/boldog-andrea-bekkaart.html

Unisex nyakbavalók

Ezt a két nyakláncot nemtől függetlenül  ajánlom minden korosztály számára.Kerámia ékszerek, Japán agyagból készültek, antikolva festettem őket. Megvásárolhatók oldalaimon:  www.hi-art.shop.hu  ill. www.bekka.meska.hu

Ismét nyaklánc...

Készítettem néhány nyakláncot a letisztultság jegyében...A feketékkel még visszatérek, mert lesznek hozzá illő fülgők és karkötők is.
Megvásárolhatók  oldalaimon:  www.hi-art.shop.hu.,  vagy www.bekka.meska.hu

2010. szeptember 29., szerda

Doboz-doboz hátán

Beleszerelmesedtem a doboz-gyártásba, bár amit most mutatok, ahogy vegyes érzelmek kötnek.  Már kész állapotban 100-szor átforgattam, nézegettem minden oldalról, mert nem pont úgy sikerült, ahogy azt elterveztem. Szeretném, ha visszajeleznétek, hogy szerintetek milyen lett. Előre is köszönöm...egyébként ez is fent van a Meskán és a hi-art.shop.hu-n

Bird-box...

Olyan nagy örömöt okozott a Bruno doboz készítése, hogy csináltam egy madarasat is. Nézzétek!
Megvásárolható darab. www.hi-art.shop.hu  vagy   www.bekka.meska.hu


Megszületett a 'Bruno' doboz...

Előző bejegyzésemhez kapcsolódva jelentem, kész lett a macis doboz. Arannyal antikoltam, miután barnára átfestettem a dobozt  és persze rákerült Bruno, a maci is, valamint két kis virág, amelyek szintén polymer clay-ből készültek. 




Megvásárolható a www.bekka.meska.hu-n és a www.hi-art.shop.hu-n

2010. szeptember 27., hétfő

Nyaklánc szeretett volna lenni...


Élő példa arra, hogy nem mindig úgy sikerülnek a dolgok, ahogy szeretnénk...Így vagyok  ezzel a macival is, amit nemrég készítettem. Nyaklánc szeretett volna lenni, különálló testtel-fejjel.Nem is lett volna semmi akadálya, ha nem felejtettem volna el a feje tetejére is kreálni egy akasztót, ahol belefűzhettem volna a nyakpántot. Már sütöttem ki a mackót, amikor eszembe jutott, hogy ezt bizony elrontottam...:-)  Hogy ezek után mi lesz belőle? Talán már holnap kiderül. :-)

2010. szeptember 26., vasárnap

Egy kis cukiság ...

Nemrég készítettem ezt a cuki autós fotó-, ill. üzenettartót...szerintem bármelyik kisfiú szívesen  elfogadná az íróasztalára...:-)

Bekka Nyereményjáték!

Játékra szeretnélek invitálni  Benneteket!  
Válaszd ki melyik ékszerem tetszik a kettő közül és szólj hozzá ehhez a bejegyzéshez itt a blogomon, vagy a  Facebook-on, valamint tedd közzé a saját oldaladon  és/vagy a Facebook-on.
A sorsolás október 10-én lesz...sok szerencsét mindenkinek!
 'Potty' fülbevaló
















'Narancsvidék' nyaklánc



Ringu Játék

RINGU JÁTÉK!

Látogass el ringu oldalára... és játsz a nyereményekért
http://ringubybs.blogspot.com

2010. szeptember 25., szombat

Ott vagyok a Tyúkanyó Fórumon is

Tegnap, a Facebook-on Nagel Zsuzsi meghívott a Tyúkanyó Fórumra, hogy mutatkozzak be. Ezt meg is tettem, és ezúttal is köszönöm Neki, hogy gondolt Rám :-)
Látogasd meg te is az oldalt, barangolj,  vagy mutasd be te is alkotásaid!
http://forum.tyukanyo.hu/index.php

2010. szeptember 24., péntek

Jelenlegi kedvencem...

Jelenlegi kedvencem ez a szett
Rutilkvarc ásvánnyal és strasszkövekkel díszítettem a nyakláncot és egy hozzá illő füli is készült hozzá.
A rutilkvarcról érdemes tudni, hogy   egy kő, amely reményt és új látomásokat közvetít. Új ötleteket és élettervet hoz. Hangulatjavító és antidepresszáns, oldja a szorongást és az elnyomott félelmeket. Erősíti a légzőszerveket, segít asztmánál, krónikus bronchitisznél és köhögésnél. Hatással van a sejtszövet megújítására és ügyel a szervezet elhalt sejtjeinek a kiselejtezésére.
...Ennyi jó tulajdonsággal rendelkezik ez az ékszer-szett  :-))...és persze nem elhanyagolható az sem, hogy nagyon szép felvéve  :-)

2010. szeptember 23., csütörtök

Első macim...

Elkészült az első macim, ami fotó-. ill. üzenettartóként funkcionál.  Még az is lehet, lesz  párja is...

2010. szeptember 22., szerda

2010. szeptember 21., kedd

Nincs időm alkotni...

Nagy szívfájdalmam, hogy már jó néhány napom eltelt úgy, hogy nem alkottam semmit, mert az őszi nagytakarítás, valamint a 1.5 éves kislányom mellett nem túl sok szabadidőm akad. Így ha akad néhány szabad percem, írok Nektek, vagy töltögetem fel a már meglevő dolgaimat a hi-art.shop.hu-ra, illetve a bekka.meska.hu-ra.
Apropó...hogy mutassak is valamit, szeretném Nektek bemutatni édesanyám alkotásait  (kisplasztikák, szobrok és ékszerek vegyesen)...íme
Ez csak néhány a sok közül, de ha tetszenek:  www.hi-art.shop.hu

2010. szeptember 20., hétfő

Üdvözöllek  kreatív alkotásaim között! 
Divatékszerek és ajándék-, valamint dísztárgyak készítésével  foglalatoskodom szabadidőmben.
Ezek nagy részének alapanyaga a polymer clay  (süthető gyurma), de más technikákat is alkalmazok.  Régóta kutatok ennek az anyagnak a felhasználását illetően, nem kevés időmbe, energiámba és pénzembe került, míg rájöttem a titkára. Épp ezért előre is köszönöm megértésed, hogy minden kulisszatitkomat nem teszem közzé.

Íme néhány az eddigi munkáim közül: