Magamról

Saját fotó
Üdvözöllek oldalamon! Boldog Andi vagyok, divatékszerek, dísz- és ajándéktárgyak tervezésével és készítésével foglalkozom...Emellett érdekel nagyon sok dolog, pontosan azok, melyekről blogjaimban olvashatsz. Minden blogom másról szól, de egyben ugyanarról ... Rólam és minden más egyébről, ami körülvesz. Remélem rendszeres olvasóm leszel, várlak vissza oldalamra máskor is!

2011. január 7., péntek

Új Év...új dolgok

Sziasztok!  Nagyon rég nem jelentkeztem, de  dolgoztam ezerrel, vagyis amilyen lendülettel a Karácsonyi előkészületek mellett lehet...  Elkészült első  (próba)   dekor-babám, amelyet meg is mutatok Nektek. Teljesen még nics is befejezve, a szeme még nincs megfestve...A fotózásra sem fordítottam sok   figyelmet, csak úgy kattintottam Róla egyet-kettőt, ezért kérlek Titeket, ne vessetek meg!...Íme:...még nevenincs dekor-figurám

A másik újdonság, a Mindennapi Aromaterápia, vagyis a www.illoolajok.hu-val való együttműködésem, az illatos nyakláncok  'project'....:-)  Kerámia nyakláncokról van szó, melyek  illóolajjal való átitatás után, a nyakadban illatozhatnak, kifejtve ezzel jótékony hatásukat. Már készítettem ezelőtt néhány próba darabot, amit rögtön el is kapkodtak, úgyhogy  nekiálltam most az év végén gyártani az utánpótlást.  Mutatok a munkafolyamatról néhány fotót, bár ezeken különösképpen nem sok minden látszik, de ígérem, ha készen lesznek, megmutatok Őket.
....És végül visszatértem ma  a nagy szerelemhez, -a gyurmához- , a hét végén talán már láthatjátok a szerelmes nyakláncokat, Valentin Napra gondolva.  :-) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése