Magamról

Saját fotó
Üdvözöllek oldalamon! Boldog Andi vagyok, divatékszerek, dísz- és ajándéktárgyak tervezésével és készítésével foglalkozom...Emellett érdekel nagyon sok dolog, pontosan azok, melyekről blogjaimban olvashatsz. Minden blogom másról szól, de egyben ugyanarról ... Rólam és minden más egyébről, ami körülvesz. Remélem rendszeres olvasóm leszel, várlak vissza oldalamra máskor is!

2011. december 7., szerda

Készülnek az új illatos nyakláncokÚgy egy éve keresett meg az illóolajok.hu , azzal az ötlettel, hogy készítsek nekik kerámia nyakláncokat, medálokat, amelyek illatos nyakláncként tudnának funkcionálni.  Mit is jelent ez?  Kedvenc illóolajodból néhány cseppet a medálra kell cseppenteni, ami azt magába szívja és ezáltal hosszú időn keresztül illatozik a  nyakadban.  Egyszerre öltöztet és gyógyít  ... hiszen természetesen nem csak illatozás céljából célszerű használni, hanem amennyiben valakinek valamilyen egészségügyi problémája van  -pszichés, vagy szervi  / nátha, fejfájás, depresszió, hányinger  stb.- , célirányosan olyan keveréket csepegtet rá és máris nem csak illatos, hanem gyógyító nyakláncról van szó  ...
Illóolaj és ékszer fanoknak kötelező !!!

A nyakláncok kizárólag az illóolajok.hu -n vásárolhatók meg, hamarosan már az új darabok kerülnek fel az oldalra, melyek per pillanat még félkész állapotban vannak, de a jövő héttől kereshetitek már a weboldalon!

 Néhány  kép a munkálatokról

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése