Magamról

Saját fotó
Üdvözöllek oldalamon! Boldog Andi vagyok, divatékszerek, dísz- és ajándéktárgyak tervezésével és készítésével foglalkozom...Emellett érdekel nagyon sok dolog, pontosan azok, melyekről blogjaimban olvashatsz. Minden blogom másról szól, de egyben ugyanarról ... Rólam és minden más egyébről, ami körülvesz. Remélem rendszeres olvasóm leszel, várlak vissza oldalamra máskor is!

2011. február 28., hétfő

Bagoly -házaspár

"Alszik az erdő,
alszik a lárma,
erdő népének
szép most az álma. 


...
Már a sötétben
madár se rebben,
csak egy vén bagoly
huhog az estben.... " (Juhász Magda   www.juhaszmagda.blogter.hu)



Kezdődjön mai bejegyzésem ezzel a versrészlettel Juhász Magdától.


Szeretem a baglyokat. Nem csak mint divattémát napjainkban, hanem egyébként is....tetszenek. Tetszik, hogy éjjel aktív állat, talán azért is, mert abszolút azonosulni tudok Vele  ezen a téren.Szeretem a hangját, a huhogását  és kifejezetten szép állatnak tartom. Egy-szó-mint-száz...lesznek még Bekka Art baglyok, az TUTI  :-) 




2011. február 27., vasárnap

2011. február 24., csütörtök

Jungle kollekció

Nem sokszor készítek sorozatokat, de úgy megtetszett  a textúra, amit kialakítottam ezeknél az ékszereknél, hogy nem tudtam abbahagyni egy darabnál. Természetesen nem egyformák, de hasonlóak. Azt hiszem ez még belefér... :-)  Megvásárolhatóak oldalaimon  www.bizsuajandekbolt.hu  vagy  www.bekka.meska.hu








2011. február 14., hétfő

Gyermekkorunk kedvencei

Mazsola...Mirr-Murr...a Kockás Fülű Nyúl és még sorolhatnám gyermekkorom, -korunk kedvenc mesehőseit. Szeretem Őket...szeretem a mai meséket is, de azért  a szívem csücskei mégis  ezek a 'retro  mesefigurák', melyek Nálam most nyaklánc és fülgő formában születtek újjá. Tervezem még más figurák elkészítését is, de jól jönne egy kis biztatás Tőletek, hogy kiket látnátok szívesen  :-)




2011. február 10., csütörtök

Nagy kihagyás után újra ITT...

Csak most nézem, hogy majd 1 egész hónapig hanyagoltam a blogomat...ezúttal is elnézést kérek  mindenkitől, aki látogatja az oldalam. Rengeteget dolgoztam ez idő alatt, új dolgokkal ismerkedtem, új anyagokkal, technikákkal és ez annyira kitöltötte az időm, hogy sajnos  közzétenni már nem volt időm és energiám. Íme az elmúlt időszak szüleményei:

Már régebben is készítettem házikós ékszereket, most egy kicsit jobban beleástam magam...








Ami újdonságnak számít Nálam, a faliképek, festmények. Vegyes technikával készültek, egyik-másik feszített váaszonra, a többiek fa alapra.










És végül, de nem utolsó sorban a dobozkák, ládikák...