Magamról

Saját fotó
Üdvözöllek oldalamon! Boldog Andi vagyok, divatékszerek, dísz- és ajándéktárgyak tervezésével és készítésével foglalkozom...Emellett érdekel nagyon sok dolog, pontosan azok, melyekről blogjaimban olvashatsz. Minden blogom másról szól, de egyben ugyanarról ... Rólam és minden más egyébről, ami körülvesz. Remélem rendszeres olvasóm leszel, várlak vissza oldalamra máskor is!

2011. április 3., vasárnap

A 7

Sziasztok!   Mostantól  vasárnaponként össze fogom  szedni Nektek azt a 7 dolgot, ami a 7-en hatással volt rám, ami a 7-en történt velem, ami  a 7-en nagyon tetszett  stb. ..mindezeket 7 pontba szedve


A 7 híre
Mint azt olvashattátok, jelentkeztem vásározónak a  Gyulán  két hét múlva  megrendezésre kerülő  XII. Kisüsti Pálinkafesztiválra  / http://www.palinkafesztival.hu /. Itt személyesen találkozhattok termékeimmel és természetesen  meg is vásárolhatjátok azokat. Napi 4 órát bemutatózni is fogok, ami azt jelenti, hogy láthatjátok majd, hogy készülnek ékszereim, dísztárgyaim. Várlak titeket szeretettel! 

A 7 Bekka bejegyzése

Keveset mutattam a heti munkálkodásomból, de annál többet tevénykedtem.
KÁOSZ bejegyzésemet itt nézhetitek meg  : 
http://bekkaart.blogspot.com/2011/04/kaosz.htmlA 7 Bekka termékeMegvásárolható  a Meskán    (www.bekka.meska.hu )  és  Webáruházunkban  ( www.bizsuajandekbolt.hu )


A  7 kedvence
Egyik kedvenc blogom  a Mon  grain d'sel, ezen a héten ez az egérkés illusztráció fogott meg  legjobban, számomra nagyon inspirálóak  Marie  Desbons  illusztrációi
A blog címe :  http://mariedesbons.canalblog.com/ 
A 7 üzenete
Végre itt a jó idő!!! A tavaszt ezzel '79 Ideas' oldalán talált  képpel szeretném jómagam köszönteni.
http://www.79ideas.org/

A 7 zenéje
Zap Mama & Erykah Badu - Bandy Bandy


A 7 finomsága

Fehér csokis eper-praliné , másik blogomból  Mindenki kedvenc BonBon-ja

+ 1... A hét  tragédiája

 Muszáj itt helyet adnom egy nagyon személyes, ugyanakkor másokat is érintő rossz hírnek. Elvesztettünk  a héten egy nagyszerű embert, egy művészt a zenei világból, részemről és a családom részéről egy nagyon jó Barátot...Gondoljatok Ti is Payer Öcsire, bejegyzésem végén....Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése