Magamról

Saját fotó
Üdvözöllek oldalamon! Boldog Andi vagyok, divatékszerek, dísz- és ajándéktárgyak tervezésével és készítésével foglalkozom...Emellett érdekel nagyon sok dolog, pontosan azok, melyekről blogjaimban olvashatsz. Minden blogom másról szól, de egyben ugyanarról ... Rólam és minden más egyébről, ami körülvesz. Remélem rendszeres olvasóm leszel, várlak vissza oldalamra máskor is!

2011. április 20., szerda

Vásár után

Sziasztok, újra itt vagyok!  Mint ígértem, beszámolok a múlt heti vásárról  (Kisüsti Pálinkafesztivál, Gyula). Péntek  volt az első nap, amit nem úsztunk meg szárazon, mert ahogy sikerült a nyitásra (15 óra) kipakolnunk, elkezdett szakadni az eső, úgyhogy félig visszapakolás, fóliázás és eső elleni bujkálás következett  :-(  Áztunk, fáztunk...az első napról ennyit. Szombaton és vasárnap már egy kicsit jobb volt a helyzet az időjárást illetően és persze a  várva várt embertömeg is megérkezett a rendezvényre. 
Ezúttal is szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött Minket is megnézni, akik vásároltak Tőlem/ Tőlünk! Jól estek az elismerő szavak és pillantások  és nagy öröm számomra, hogy   beköltözhetek a szívetekbe a termékeim által  :-)

                                                                      Az én standom


                                                                  ...és az anyáé 






              ...és néhány új termékem, amit még nem láthattatok. Hamarosan megvásárolhatók           Webáruházunkban  és a Meskán.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése