Magamról

Saját fotó
Üdvözöllek oldalamon! Boldog Andi vagyok, divatékszerek, dísz- és ajándéktárgyak tervezésével és készítésével foglalkozom...Emellett érdekel nagyon sok dolog, pontosan azok, melyekről blogjaimban olvashatsz. Minden blogom másról szól, de egyben ugyanarról ... Rólam és minden más egyébről, ami körülvesz. Remélem rendszeres olvasóm leszel, várlak vissza oldalamra máskor is!

2011. április 30., szombat

Ismét a Meska szemezgetőben

A 'Szinek bűvöletében' szemezgető összeállításban szerepel  ismét egy termékem, a Lila retikül fülgő, mely még várja leendő tulajdonosát  :-)
Köszönet szekizsunak az összeállításért!

2011. április 24., vasárnap

Húsvétra Nektek...

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! 
                              ...legyen nyusziben, tojásban, locsolóban, boldogságban és vidámságban gazdag számotokra ez a két nap!

2011. április 21., csütörtök

Meska szemezgetők

Mint azt tudjátok, a Meskán  is árulom a termékeimet. A tegnapi nap 3 alkalommal is szerepelt 1-1  ékszerem a Szemezgetőben. Hurrá!!!

1. A  Mazsola nyaklánc  még megvásárolható ITT.




Köszönet natinának, hogy beválogatta  a 'Malacod van ! ' szemezgetőbe !

2. Mohazöldben, bronzban című szemezgetőben szerepel  a  Bronze Disc nyakláncom /Köszönöm  tavibeának/

3.  És végül  a 'Vérpezsdítően piros'  válogatásban kapott  helyet VividRed nyakláncom,melyet szintén natinának köszönhetek.

2011. április 20., szerda

Vásár után

Sziasztok, újra itt vagyok!  Mint ígértem, beszámolok a múlt heti vásárról  (Kisüsti Pálinkafesztivál, Gyula). Péntek  volt az első nap, amit nem úsztunk meg szárazon, mert ahogy sikerült a nyitásra (15 óra) kipakolnunk, elkezdett szakadni az eső, úgyhogy félig visszapakolás, fóliázás és eső elleni bujkálás következett  :-(  Áztunk, fáztunk...az első napról ennyit. Szombaton és vasárnap már egy kicsit jobb volt a helyzet az időjárást illetően és persze a  várva várt embertömeg is megérkezett a rendezvényre. 
Ezúttal is szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött Minket is megnézni, akik vásároltak Tőlem/ Tőlünk! Jól estek az elismerő szavak és pillantások  és nagy öröm számomra, hogy   beköltözhetek a szívetekbe a termékeim által  :-)

                                                                      Az én standom


                                                                  ...és az anyáé 






              ...és néhány új termékem, amit még nem láthattatok. Hamarosan megvásárolhatók           Webáruházunkban  és a Meskán.



2011. április 13., szerda

Ők már készen állnak!

Minden percem a készülődés tölti ki, még sehol sem tartok és mindjárt itt a hétvége, a Pálinkafesztivál!  Tegnap még új ékszereket is csináltam, pedig megfogadtam, hogy nem  készül  már addig több, mert hátra van egy halom szerelvényezés, csomagolás  stb... Szóval szokás szerint teljesen el vagyok havazva...de  ami legalább megnyugtató, hogy a fülbevalók készen várják az indulást...Ők már egyben vannak  :-)



2011. április 10., vasárnap

A 7

A 7 híre
Hamarosan beindul a  'Bekka-Collection' sorozat. Mit is jelent majd ez? Heti rendszerességgel  (heti 1-vagy 2 alkalommal)  kis videókat láthattok a Youtube-on és természetesen itt  a Blogon. A termékeimet fogom témák, stílusok, hangulatok  szerint összeválogatni  és bemutatni Nektek. Remélem tetszeni fog  :-)


A 7  bejegyzése
Állatok póráz nélkül... Aranyos kisállat - nyakláncok  gyerekeknek  és gyermeklelkű felnőtteknek
Itt  nézhetitek meg őket





A 7 Bekka terméke
Erre a süti fülbevalóra esett a válsztásom, remélem Nektek is tetszik...



Megvásárolható a Webáruházunkban  és a Meskán 

A 7  Kedvenc Blogja
Ismét illusztrátor Blogot választottam kedvencként, az  Adolie day-t,   remélem nem bánjátok... Engem elbűvöl.
A blogot ITT érhetitek el.






A 7 üzenete
Lehet készülődni a Húsvétra!!!  Én még a jövő heti Pálinkafesztiválos vásár miatt nem tudok ráhangolódni, de Ti  ne toljátok el az utolsó percekre a dekorálást, tervezgetést.  Nálatok hogy telik a Húsvét? Egyáltalán  ünneplitek még?
A neten rengeteg  dekorációs ötletre lelhettek, pl. a   79 ideas  oldalán is... A következő fotó is onnan való




A 7 zenéje
Most találtam rá az  Anima Sound System 68  című  számára és nagyon magával ragadott. Ti hallottátok már?


Ennyi erre a hétre, töltsétek kellemesen az estét és újult erővel kezdjétek a jövő hetet!
 

2011. április 9., szombat

Állatok póráz nélkül...

...vagyis medálok szerelvényezés  előtt :-) Mint már írtam sokat dolgozok mostanában, de  a szerelvényezések eléggé el vannak maradva, de úgy gondoltam így, nyakpánt nélkül is megmutathatom Nektek ezeket a cukiságokat. :-) Hamarosan megvásárolhatók lesznek   Webáruházunkban  és a  Meskán




2011. április 4., hétfő

Süti fülik

Nagyon nagy népszerűségnek örvendenek a miniatűr ételeket megformázó ékszerek napjainkban, de ezt nem is kell részleteznem, úgyis tudjátok.Én  eddig még nem készítettem ilyeneket, de most -főleg- a vásár miatt  nekifeküdtem, és megszületett néhány tortaszelet és muffin,  amolyan Bekka stílusban. Szeretem Őket, tetszik a végeredmény, de nem fogom Őket tömegével gyártani. Ez csak amolyan 'Én is kipróbáltam' project  :-)

Néhány fotó Róluk  (Hamarosan megvásárolhatók  a  meskán   és a  Webáruházunkban.








2011. április 3., vasárnap

A 7

Sziasztok!   Mostantól  vasárnaponként össze fogom  szedni Nektek azt a 7 dolgot, ami a 7-en hatással volt rám, ami a 7-en történt velem, ami  a 7-en nagyon tetszett  stb. ..mindezeket 7 pontba szedve


A 7 híre
Mint azt olvashattátok, jelentkeztem vásározónak a  Gyulán  két hét múlva  megrendezésre kerülő  XII. Kisüsti Pálinkafesztiválra  / http://www.palinkafesztival.hu /. Itt személyesen találkozhattok termékeimmel és természetesen  meg is vásárolhatjátok azokat. Napi 4 órát bemutatózni is fogok, ami azt jelenti, hogy láthatjátok majd, hogy készülnek ékszereim, dísztárgyaim. Várlak titeket szeretettel! 

A 7 Bekka bejegyzése

Keveset mutattam a heti munkálkodásomból, de annál többet tevénykedtem.
KÁOSZ bejegyzésemet itt nézhetitek meg  : 
http://bekkaart.blogspot.com/2011/04/kaosz.html







A 7 Bekka terméke



Megvásárolható  a Meskán    (www.bekka.meska.hu )  és  Webáruházunkban  ( www.bizsuajandekbolt.hu )


A  7 kedvence
Egyik kedvenc blogom  a Mon  grain d'sel, ezen a héten ez az egérkés illusztráció fogott meg  legjobban, számomra nagyon inspirálóak  Marie  Desbons  illusztrációi
A blog címe :  http://mariedesbons.canalblog.com/ 




A 7 üzenete
Végre itt a jó idő!!! A tavaszt ezzel '79 Ideas' oldalán talált  képpel szeretném jómagam köszönteni.
http://www.79ideas.org/





A 7 zenéje
Zap Mama & Erykah Badu - Bandy Bandy


A 7 finomsága

Fehér csokis eper-praliné , másik blogomból  Mindenki kedvenc BonBon-ja

+ 1... A hét  tragédiája

 Muszáj itt helyet adnom egy nagyon személyes, ugyanakkor másokat is érintő rossz hírnek. Elvesztettünk  a héten egy nagyszerű embert, egy művészt a zenei világból, részemről és a családom részéről egy nagyon jó Barátot...Gondoljatok Ti is Payer Öcsire, bejegyzésem végén....



Zap Mama - Hello To Mama

Ilyen vidám vasárnapot Mindenkinek!

Bekka-Life...Craft&Kids: Zap Mama - Hello To Mama

Bekka-Life...Craft&Kids: Zap Mama - Hello To Mama: "Ilyen vidám vasárnapot kívánok Mindenkinek!"

2011. április 2., szombat

KÁOSZ

Mint előző bejegyzésemben írtam, ezerrel dolgozom.  Két hét múlva  (ápr. 15-16-17)  kerül megrendezésre Gyulán  a  XII. Kisüsti Pálinka Fesztivál, ahol  megvásárolhatóak lesznek az ékszereim, dísztárgyaim. Szeretném minden oldalamat megmutatni, ezért komolyanan felépített  terv   szerint gyártogatom termékeim. Aztán az, hogy ebből a tervezetből mennyit sikerül majd megvalósítanom, az már más kérdés, de az biztos, hogy rajta vagyok a dolgon  :-)  Szóval  mostanság így néz ki az ebédlő asztalunk.


A műhelyemről nem is beszélve...  :-)



2011. április 1., péntek

Nálam Ők nyitják a tavaszt

Mindenki elnézését kérem, aki olvassa a blogom, mert rég nem írtam ill. mutattam semmit.Persze azért nem tétlenkedtem, sőt...épp azért maradtam el ennyire, mert  teljes gőzzel dolgozok.  Hogy miért húztam bele ennyire, idővel azt is megosztom Veletek.  Egyelőre néhány vidám, tavaszias fülgő, nyaklánc és hajgumi.